El Cinema ALHAMBRA de la Garriga rep el Premi FECE de Reconeixement a la Trajectòria pels seus 110 anys d’existència

En el marc de la celebració dels Premis que organitza FECE cada any per reconèixer les pel·lícules i distribuïdores amb més espectadors a Espanya i iniciatives rellevants, es va atorgar el Premi de reconeixement a la Trajectòria, al cinema associat Alhambra de la Garrriga, pels seus 110 anys d’existència. En Josep Maria Miró fill, va donar les gràcies en nom del seu pare pel reconeixement i va recordar que la primera pel·lícula que va exhibir el seu pare va ser “El coloso en llamas”.

El Cinema Alhambra, tota una institució de la vida cultural de la Garriga i de la comarca, ha celebrat aquest any 2023, el seu 110è aniversari. Entre d’altres celebracions, destaca la projecció de la pel·lícula Cinema Paradiso, amb un convidat d’ excepció, Salvatore Cascio, que no es altre que l’entranyable nen TOTÓ.

Altres premiats de la cerimònia van ser les distribuïdores Disney i Diamond Films, la pel.lícula Barbie, el Programa de lideratge de dones de la indústria del cinema impulsat per la UNIC (Associació europea de Cinemes) i el cinema Cervantes de Sevilla que ha fet 150 anys.